Modul în care arată în acest moment această pagină este un "quick fix" pentru a oferi informația cât mai rapid. În perioada următoare vom organiza informația astfel încât să fie mai ușor de parcurs.

Culegerea instrumentelor de mai jos a fost realizată în contextul în care în perioada următoarea contactul fizic va fi din ce în ce mai limitat și va duce la o schimbare de paradigmă atât în abordarea managementului de proiect, planificării activităților sau organizării de evenimente de învățare.

Instrumente propuse de organizații implicate proiecte ESC

AICI

găsiți un link către instrumentele indicate de organizațiile implicate în gestionarea de proiecte de voluntariat, experiență profesională sau solidaritate din cadrul Corpului European de Solidaritate în urma apelului făcut de către Agenția Națională din România către acestea (detalii AICI).

Ele au fost propuse de către organizații și sunt colectate sub forma unui google excel și conțin informații precum instrumentul, link-uri unde acestea sunt disponibile și se pot afla mai mult detalii, avantajele și limitările lor, dacă presupun costuri și (opțional) cei care le-au propus (cărora le mulțumim pentru că le-au împărtășit). Informațiile sunt oferite exact așa cum au fost trimise de către beneficiari, nu au fost încă testate și nu reprezintă o obligație să fie folosite ci doar surse de inspirație pentru o mai bună gestiune a proiectelor și activităților de învățare.

 

Instrumente colectate din partea altor actori

Mai jos găsiți link-uri către o serie de alte resurse cu instrumente colectate de alți actori în procese similare (fără a avea pretenția că este selecție exhaustivă). Unele dintre ele se suprapun iar formaturile în care au fost colectate diferă, decizia de a le pubică derivând însă din valoarea adusă de instrumentele online propuse.

  • Online youth work and participation - propuse de facilitatori și formatori SALTO (în limba engleză)
  • Soluții digitale - Bune practici colectate de Ashoka România alături de peste 30 de reprezentanți din mediul public (bibliotecă), privat (companii de IT, instalații, business-uri locale, antreprenori) și ai societății civile (ONG-uri de mediu, educație, sănătate, tech, jurnalism, antreprenoriat social) în limba română
  • Tech against Coronavirus (în limba engleză)

 

Vizualizări
ULTIMELE EVENIMENTE
Perioada:
18 Ianuarie 2023 - 20 Ianuarie 2023
Loc desfăşurare
Jud. Bucuresti, București, se vor anunța participanții după selecție
Perioada:
11 Decembrie 2022 - 14 Decembrie 2022
Loc desfăşurare
Turcia
ULTIMELE EVENIMENTE
Perioada:
18 Ianuarie 2023 - 20 Ianuarie 2023
Loc desfăşurare
Jud. Bucuresti, București, se vor anunța participanții după selecție
Perioada:
11 Decembrie 2022 - 14 Decembrie 2022
Loc desfăşurare
Turcia
 
Acest site foloseşte cookie-uri. Continuarea navigării implică acceptarea lor.
Mai multe informații aici.