Între 10-15 decembrie, în Santarém (Portugalia), va avea loc un curs de formare intens pe tema educației nonformale. Scopul acestui eveniment este de a îmbunătăți impactul educației non-formale, principiile și metodele de creare a oportunităților de dezvoltare pentru tineri ca actori reali ai societății (la nivel local & european). Pentru cine? Cursul este destinat persoanelor care lucrează cu tinerii, cadre didactice, formatori, membri ai organizațiilor de tineret și celor implicați în programe Erasmus+ în sectorul de Tineret, care doresc să înțeleagă și să aplice principiile educației non-formale în activitățile lor. Te întrebi dacă este pentru tine și organizația ta? Dacă vrei să îmbunătățești impactul activităților de educație non-formală în comunitatea ta, să explorezi noi metode educaționale și să aduci o contribuție la dezvoltarea tinerilor ca actori sociali activi, acest curs este potrivit pentru tine și organizația ta. Ce vei găsi aici?
La finalul cursului:
Mai multe detalii și înscrieri: http://trainings.salto-youth.net/12828 Ce teme vor fi abordate în atelierele de lucru?
Care sunt criteriile de eligibilitate și selecție?
Data limită pentru înscrierea online este: 13 noiembrie 2024. Ce costuri presupune? Costurile de participare vor fi distribuite după cum urmează: costurile de transport vor fi acoperite de către ANPCDEFP pe bază de contract (grantul maxim acordat este de 500 de euro), iar cele legate de subzistență (cazare și masă) de către organizatori. Candidații selectați vor fi contactați pentru a stabili detaliile călătoriei. ANPCEDFP va avansa achiziționarea biletelor de transport până la locul de desfășurare a cursului, utilizând cel mai ieftin mijloc de transport: bilet de avion (clasă economic, low-cost), bilet de tren (clasa a II-a), autocar etc. Agenția Națională din Portugalia va asigura costurile privind cazarea, masa participanților și costurile aferente programului de activități. Alte informații Numărul maxim de participanți din România: 2 Preselecția națională se realizează de către ANPCDEFP. Selecția finală la nivel european se realizează de către Agenția Națională din Portugalia.
Adaugat de: Adriana Cozanu
|
Prin finanțarea ProBleu, școlile preiau inițiativa de a-i învăța pe copii cum să protejeze oceanele și resursele noastre de apă dulce. Școlile pot primi până la 7.500 de euro pentru proiecte care durează până la un an.
Răspunde și tu la sondaj!
Prin finanțarea ProBleu, școlile preiau inițiativa de a-i învăța pe copii cum să protejeze oceanele și resursele noastre de apă dulce. Școlile pot primi până la 7.500 de euro pentru proiecte care durează până la un an.
Răspunde și tu la sondaj!